Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4660:2017 Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 серпня 2017 р. № 231

Документ замінює: ДСТУ 4660:2006 (перенесений термін скасування чинності ДСТУ з 01 січня 2018 року на 01 липня 2019 року: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 10 січня 2018 року N 1)

Ключові слова: глазурі, маси, напівфабрикати, кондитерська, шоколадна, з добавленнями, кондитерські вироби

Текст документа «ДСТУ 4660:2017 - Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.