ДСТУ 4660:2017 Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
Розробник: ТК 152
Надано чинності: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 серпня 2017 р. № 231
Документ замінює: ДСТУ 4660:2006 (перенесений термін скасування чинності ДСТУ з 01 січня 2018 року на 01 липня 2019 року: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 10 січня 2018 року N 1)
Ключові слова: глазурі, маси, напівфабрикати, кондитерська, шоколадна, з добавленнями, кондитерські вироби
Текст документа «ДСТУ 4660:2017 - Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:
Норматив™ PRO - санепідемнагляд.
Формат тексту документа: PDF