Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови

Розробник: ТІММ УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 05 грудня 2008 р. № 455. Поправка: ІПС № 3-2010

Документ замінює: РСТ УССР 1508-79 в частині вареників з м'ясом

Ключові слова: вареники, манти, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, напівфабрикати в тістовій оболонці, органолептичні показники, пакування, показники безпеки, равіолі, фізико-хімічні показники, хінкалі, чебуреки

Текст документа «ДСТУ 6028:2008 - Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.