Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 10 жовтня 2007 р. № 255

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 29187-91

Ключові слова: вимоги щодо безпеки; гарантії виробника; маркування; методи контролювання; мікробіологічні показники; органолептичні показники; охорона довкілля; пакування; плоди; показники безпеки; правила приймання; свіжі фрукти та ягоди; транспортування та зберігання; фізико-хімічні показники; швидкозаморожені продукти: фрукти та ягоди

Текст документа «ДСТУ 4837:2007 - Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.