ДСТУ 8396:2015 Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)
Розробник: Інститут тваринництва Української академії аграрних наук
Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101
Ключові слова: білок, жир, лактоза, метод інфрачервоної спектрометрії, молоко, суха речовина
Текст документа «ДСТУ 8396:2015 - Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:
Норматив™ PRO - санепідемнагляд.
Формат тексту документа: PDF