Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови

Розробник: Державний Вінницький проектно-конструкторський технологічний інститут Мінагрополітики

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 5 листопада 2007 р. № 297

Документ замінює: ДСТУ 2435-94

Ключові слова: вимоги до сировини, гарантії виробника, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, пакування, показники безпечності, правила приймання, сливи сушені, транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 2435:2007 - Сливи сушені. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.