Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови

Розробник: Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України № 1431 від 02 грудня 2014 р.

Ключові слова: вимоги щодо безпеки; вимоги щодо охорони довкілля; гарантії виробника; зберігання; кабачки консервовані; маркування; методи контролювання; органолептичні, фізикохімічні, мікробіологічні показники; показники безпеки; правила приймання; транспортування

Текст документа «ДСТУ 7547:2014 - Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.