Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умови

Розробник: Інститут птахівництва Української академії аграрних наук

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 11 червня 2013 р. № 622. Зміна № 1 чинна з 01.15.2011 р.

Документ замінює: ДСТУ 3143-95

Ключові слова: вгодованість, глибокозаморожене м'ясо птиці, заморожене м'ясо птиці, м'ясо птиці, охолоджене м'ясо птиці, патрана тушка, підморожене м'ясо птиці, потрух, птиця, тушка, частини тушки

Текст документа «ДСТУ 3143:2013 - М'ясо птиці. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.