Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови

Розробник: ТК 33, ПівденНІРО

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 вересня 2015 р. № 118

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 16676-71

Ключові слова: асортимент, гарантії виробника, зберігання, консерви, методи контролювання, правила приймання, суп, технічні вимоги, транспортування, юшка

Текст документа «ДСТУ 8442:2015 - Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.