Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7042:2009 Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 153, Всеукраїнська асоціація пекарів

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 25 червня 2009 р. № 233

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 30354-96

Ключові слова: вимоги до сировини, вимоги щодо безпеки, вироби хлібобулочні бубличні, гарантії, класифікаЦія, маркування, методи контролювання, набухання, пакування, правила приймання, технічні вимоrи, транспортування

Текст документа «ДСТУ 7042:2009 - Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.