Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи

Розробник: ДНДПКІ « Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28561-90

Ключові слова: волога, екстракційна-хімічний метод Фішера, масова частка, методи визначання, проба, сушена картопля, термогравіметричний метод, установка для електрометричного титрування

Текст документа «ДСТУ 7804:2015 - Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.