Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 27 червня 2017 р. № 161

Документ замінює: ДСТУ 2074-92

Ключові слова: визначення понять, консерви, овочі, продукти перероблення овочів і фруктів, терміни, фрукти

Текст документа «ДСТУ 2074:2017 - Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.