Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умови

Розробник: Інститут садівництва Української академії аграрних наук

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 22 травня 2009 р. N 193

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 21833-76

Ключові слова: об'єднана проба, одиниця паковання, персик, плоди, показники якості, помологічний сорт, стан стиглості, товарний сорт

Текст документа «ДСТУ 7025:2009 - Персики свіжі. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.