Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості

Розробник: ТК 153

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 22 серпня 2013 р. № 1010

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 14849-89

Ключові слова: вироби макаронні, готування проб, контролювання результатів, методи визначання якості, методи відбирання проб, метрологічні характеристики, правила приймання

Текст документа «ДСТУ 7348:2013 - Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.