Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8720:2017 Вироби ковбасні та продукти з м’яса. Методи визначення мікробного забруднення

Розробник: ТК 140

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 27 червня 2017 р. № 161

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 9958-81

Ключові слова: бактерії роду сальмонела, бактерії групи Proteus, вироби ковбасні, коаrулазопозитивні стафілококи, коліформні бактерії, сульфітредукувальні клостридії, метод альтернативний, мікробіологія, мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми, продукти з м'яса

Текст документа «ДСТУ 8720:2017 - Вироби ковбасні та продукти з м’яса. Методи визначення мікробного забруднення» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.