Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 12042:2016 (EN 12042:2014, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Дозатори тіста автоматичні. Вимоги щодо безпеки та гігієни

Розробник: ТК 47

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21листопада2016 р.№ 393 з урахуванням змін, внесених наказом ДП «УкрНДНЦ» від 15 вересня 2017 р. № 280

Документ замінює: ДСТУ EN 12042:2016 (EN 12042:2014, IDT), прийнятого методом підтвердження

Ключові слова: автоматичні дозатори тіста, безпека, вимоги, випробування, гігієна, харчове устатковання

Текст документа «ДСТУ EN 12042:2016 (EN 12042:2014, IDT) - Устатковання для харчової промисловості. Дозатори тіста автоматичні. Вимоги щодо безпеки та гігієни» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.