Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови

Розробник: Інститут овочівництва і баштанництва Української ААН

Затверджено: наказом Держстандарт України вІд 27 грудня 1995 р. № 442

Ключові слова: гарбузи продовольчі своо, партія, пакування, вибірка, точкова проба, об'єднана проба, методи контролю

Текст документа «ДСТУ 3190-95 - Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.