Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умови

Розробник: ТК 158

Надано чинності: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 27 червня 2017 р. No 161

Документ замінює: РСТ УССР-2013-91 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30363-96)

Ключові слова: білок, жовток, заморожені, маркування, меланж, пакування, сухі, рідкі, яєчна маса, яєчні продукти

Текст документа «ДСТУ 8719:2017 - Продукти яєчні. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.