Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ Консервпромкомплекс

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 2 лютого 2009 р. № 56

Ключові слова: безпека, зберігання, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, концентровані напівфабрикати, наповнювачі, овочі, органолептичні показники, пакування, показники, правила приймання, правила транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 6090:2009 - Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.