Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 153

Надано чинності: наказ Державного підприємства «Український науководослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікаці1 та якості» від 20 серпня 2018 р. № 285

Ключові слова: вимоги до сировини, вимоги щодо безпеки, гарантії, класифікація, маркування, методи контролювання, пакування, правила приймання, сухарі-грінки, технічні вимоги, транспортування

Текст документа «ДСТУ 8789:2018 - Сухарі-грінки. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.