Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ IDF 9ЗА:2003 Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (IDF 9ЗА:1985, IDT)

Розробник: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 28 листопада 2003 р. N2 215

Ключові слова: молоко, молочні продукти, мікробіологія, сальмонели, метод

Текст документа «ДСТУ IDF 9ЗА:2003 - Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (IDF 9ЗА:1985, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.