Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови

Розробник: Центральна виробничо-технологічна лабораторія Укрхлібnрому

Надано чинності: наказ Держсnоживстандарту України від 23 серпня 2006 р. № 263

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 25832-89

Ключові слова: вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання, фізико-хімічні показники, показники безпеки, пакування, маркування, приймання

Текст документа «ДСТУ 4588:2006 - Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.