Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2073:2009 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення понять

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 19 березня 2009 р. № 115

Документ замінює: ДСТУ 2073-92

Ключові слова: терміни, визначення понять, овочеві консерви, овочева сировина, способи консервування, технологічні процеси, фруктові консерви, фруктова сировина

Текст документа «ДСТУ 2073:2009 - Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.