Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4285:2004 Кишки. Загальні технічні умови

Розробник: Технологічний інститут молока та м'яса УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від З1 березня 2004 р. № 59

Ключові слова: кишки яловичі, свинячі, баранячі, козячі, кінські; сирець; напівфабрикат; фабрикат; діаметр; калібр; пакування; маркування; транспортування; зберігання

Текст документа «ДСТУ 4285:2004 - Кишки. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.