Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4910:2008 Вироби кондитерські. Методи визначення масових часток вологи та сухих речовин

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 22 січня 2008 р. No 18

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 5900-73

Ключові слова: визначання вмісту, вміст вологи, вода, кондитерські вироби, масова частка, сухі речовини

Текст документа «ДСТУ 4910:2008 - Вироби кондитерські. Методи визначення масових часток вологи та сухих речовин» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.