Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 1140:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози та D-фруктози методом NADH-спектрометрії (EN 1140:1994, IDT)

Розробник: ТК 24

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 15 жовтня 2009 р. № 375

Ключові слова: визначення вмісту, глюкоза, ферментативний метод, фруктові та овочеві соки, фруктоза, харчові продукти, хімічний аналіз

Текст документа «ДСТУ EN 1140:2009 - Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози та D-фруктози методом NADH-спектрометрії (EN 1140:1994, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.