Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови

Розробник: Відкритим акціонерним товариством «Спектр»

Надано чинності: наказом Держстандарту України від 28 грудня 2002 р. № 31. Поправка: ІПС N2 2-2004

Документ замінює: Зі скасуванням ТУ У 18.205-94, РСТ УРСР 1522-79

Ключові слова: солодощі східні типу карамелі та горіхи, органолептичні показники, фізикохімічні показники, мікробіологічні показники, токсичні елементи, пакування, маркування, правила приймання, методи контролювання

Текст документа «ДСТУ 4136-2002 - Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.