Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови

Розробник: Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61, з урахуванням зміни, внесеної наказом ДП «УкрНДНЦ» від 10 листопада 2016 р. № 373

Документ замінює: РСТ УССР 1989-88

Ключові слова: вимоги щодо безпеки та охорони довкілля, гарантії виробника, зберігання, консерви із кавунів, маркування, методи контролювання, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, показники безпеки, правила приймання, транспортування, утилізування

Текст документа «ДСТУ 8077:2015 - Консерви із кавунів. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.