Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 7328:2005 Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 7328:1999, IDT)

Розробник: Міністерство аграрної політики України

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 26 грудня 2005 р. № 371

Ключові слова: гравіметричний метод, вміст жиру, дослідна проба, екстрагування жиру, арбітражний метод, морозиво на молочній основі, суміші для морозива

Текст документа «ДСТУ ISO 7328:2005 - Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 7328:1999, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.