Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557/2-1984, IDT)

Розробник: Нікітський ботанічний сад - національний науковий центр

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 02 грудня 2014 р. № 1428

Ключові слова: аскорбінова кислота, визначання вмісту, продукти з фруктів і овочів

Текст документа «ДСТУ ISO 6557-2:2014 - Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557/2-1984, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.