Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови

Розробник: УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 28 квітня 2005 р. № 101. Поправка: ІПС № 7-2006, ІПС № 4-2009, ІПС № 2-2010. Зміна № 1, зміна № 2, зміна № 3

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 37-91

Ключові слова: масло, класифікація, характеристики, паковання, марковання, методи контролювання, транспортування, зберігання

Текст документа «ДСТУ 4399:2005 - Масло вершкове. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.