Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 3595:2007 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT)

Розробник: Технологічний інститут молока та м'яса УМН, Міністерство аграрної політики України

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 30 березня 2007 р. № 71

Ключові слова: визначення вмісту, жири, мікроскопічне випробовування, молоко, молочні продукти, омилення, хімічне випробовування

Текст документа «ДСТУ ISO 3595:2007 - Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.