Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4823.2:2007 Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги

Розробник: ТІММ УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 13 серпня 2007 р. № 184. Поправка: ІПС № 11-2011

Документ замінює: Ззі скасуванням в Україні ГОСТ 9959-91

Ключові слова: дегустація, дегустаційний аркуш, ковбасні вироби, м'ясні продукти, органолептичне оцінювання, показники якості

Текст документа «ДСТУ 4823.2:2007 - Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.