Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 2917-2001 М'ясо та м'яснi продукти. Визначання рН (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT)

Розробник: ТК 140

Надано чинності: наказом Держстандарту України від 28 грудня 2001 р. N 657

Ключові слова: м'ясо та м'ясні продукти, випробовування, визначання рН, рН-метр, буферний розчин, потенціометричний метод

Текст документа «ДСТУ ISO 2917-2001 - М'ясо та м'яснi продукти. Визначання рН (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.