Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі. Технічні умови

Розробник: Інститутом овочівництва і баштанництва Української академІі аграрних наук

Введено в дію: наказом Держстандарту Украіни від 27 грудня 1995 р. N 442

Ключові слова: огірки свіжі, технічні вимоги, правила приймання, маркування, пакування, методи контролю, транспортування, зберігання, вимоги безпеки, вимоги охорони навколишнього середовища

Текст документа «ДСТУ 3247-95 - Огірки свіжі. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.