Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)

Розробник: Укрметртестстандарт, Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72

Ключові слова: якість, система управління безпечністю харчових продуктів, небезпечний чинник харчового продукту, ризик, безпечність, критична точка керування, критичні межі

Текст документа «ДСТУ ISO 22000:2007 - Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.