Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 20144-74

Ключові слова: гарантії виробника; консервовані огірки; маркування; методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; показники безпеки; правила приймання; транспортування та зберігання

Текст документа «ДСТУ 7989:2015 - Огірки консервовані. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.