Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4327:2013 Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умови

Розробник: Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук

Надано чинності: наказ МінекономрозвиткуУкраїни від 14 жовтня 2013 р. № 1231

Документ замінює: ДСТУ 4327:2004

Ключові слова: аналізування, буряки цукрові, домішки, забрудненість, зелена маса, партія, проба

Текст документа «ДСТУ 4327:2013 - Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.