Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови

Розробник: ЦВТЛ Укрхлібпрому

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 23 серпня 2006 р. № 263. Згідно наказу від 27.06.2008 р. № 205 ДСТУ 4587:2006 надано статус національного стандарту із збереженням тексту пробному стандарті та заміною позначення „ДСТУ-П” на „ДСТУ” з 1 липня 2008 р. без обмеження терміну дії

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28809-90

Ключові слова: вироби булочні, органолептичні, фізико-хімічні показники, показники безпеки, паковання, маркування, приймання

Текст документа «ДСТУ 4587:2006 - Вироби булочні. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.