Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8253:2015 М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості

Розробник: Білоцерківський національний аграрний університет Міністерства аграрної політики

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 7702.1-74

Ключові слова: аміак та солі амонію, кислотне число жиру, леткі жирні кислоти, методи хімічного аналізування, м'ясо птиці, пероксидаза, пероксидне число жиру, продукти первинного розпаду білків, реакція з купруму сульфатом, свіжість м'яса

Текст документа «ДСТУ 8253:2015 - М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.