Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови

Розробник: Інститут харчової хімії та технології НАН України

Надано чинності: наказ Держсnоживстандарту України від 11 грудня 2006 р. N 343

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, згущений продукт, методи контролювання, олія, показники якості, правила приймання. умови зберігання

Текст документа «ДСТУ 4702:2006 - Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.