Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 3972:2004 Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості (ISO 3972:1991, IDT)

Розробник: ТК 23

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 11 січня 2005 р. № 10

Ключові слова: сенсорне досліджування, смак, проба, експерт, стимул, ідентифікація

Текст документа «ДСТУ ISO 3972:2004 - Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості (ISO 3972:1991, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.