Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови

Розробник: АУВМ і ЗП

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 21 листопада 2014 р. № 1367 з урахуванням п.7 наказу № 1485 від 29 грудня 2014 р.

Документ замінює: Зі скасуванням вимог у частині до глазурі для морозива ДСТУ 4660:2006

Ключові слова: виробник, глазур, зберігання, інгредієнти, класифікація, маркування, морозиво, пакування, покриття, сировина, шоколад

Текст документа «ДСТУ 7623:2014 - Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.