Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

СанПиН 5319-91 Инструкция по санитарно-микробиологическому контролю производства пищевой продукции из рыбы и морских беспозвоночных

Відмінений: Не застосовуються на території України: розпорядження КМУ від 20.01.2016 р. N 94-р «Про визнання такими, що втратили чинність, та такими, що не застосовуються на території України, актів санітарного законодавства»

Термін дії подовжений до 01.01.2019 р.: наказ МінагрополітикиУкраїни від 11.04.2014 р. N 130

Текст документа «СанПиН 5319-91 - Инструкция по санитарно-микробиологическому контролю производства пищевой продукции из рыбы и морских беспозвоночных » присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - охорона праці.

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.