Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

Методи відбору зразків для визначення максимально допустимих рівнів мікотоксинів у харчових продуктах для цілей державного контролю

Розробник: Міністерство аграрної політики та продовольства України

Затверджено: наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 22 травня 2019 року N 264, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 червня 2019 р. за N 608/33579

Текст документа «Методи відбору зразків для визначення максимально допустимих рівнів мікотоксинів у харчових продуктах для цілей державного контролю» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.