Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 1230-1:2006 Папір і картон, що контактують з харчовими продуктами. Сенсорний аналіз. Частина 1. Запах (EN 1230-1:2001, IDT)

Розробник: ВАТ «УкрНДІП»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 29 червня 2006 р. № 179

Ключові слова: експерт, запах, картон, контакт із харчовими продуктами, папір, сенсорний аналіз

Текст документа «ДСТУ EN 1230-1:2006 - Папір і картон, що контактують з харчовими продуктами. Сенсорний аналіз. Частина 1. Запах (EN 1230-1:2001, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.