Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7621:2014 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначення вмісту вологи та летких речовин

Розробник: УкрНДІОЖ НМН

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 29 грудня 2014 р. № 1485

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 13979.1-68

Ключові слова: бюкс, відбирання проб, вміст, волога, ізоляти, концентрати, масова частка, постійна маса, температура

Текст документа «ДСТУ 7621:2014 - Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначення вмісту вологи та летких речовин» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.