Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7103:2009 Пиво. Методи визначання органолептичних показників та об'єму продукції

Розробник: Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод «Укрпиво» у формі закритого акціонерного товариства

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 9 листопада 2009 р. №402. Поправка: поправка ІПС № 8-2015; зміна № 1 ІПС № 6-2015

Документ замінює: Зі скасуванням чинності в Україні ГОСТ 30060-93

Ключові слова: органолептичний, зовнішній вигляд, прозорість, смак, аромат, об'єм, піна, піностійкість

Текст документа «ДСТУ 7103:2009 - Пиво. Методи визначання органолептичних показників та об'єму продукції» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.