Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто

Розробник: ТІММ УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 31 грудня 2008 р. No 525

Документ замінює: Зі скасуванням ГОСТ 3622-68 в частині визначення температури і маси нетто, ГОСТ 26754-85

Ключові слова: ваговий продукт, визначання, маса, паковання, продукт, температура

Текст документа «ДСТУ 6066:2008 - Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.