Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин

Розробник: ДНДПКІ Консервпромкомплекс

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» 21 серпня 2015 р. № 101

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28562-90

Ключові слова: масова частка, метод, нерозчинні у воді сухі речовини, показник заломлення, продукти переробляння фруктів та овочів, рефрактометр, розчинні сухі речовини, цукроза

Текст документа «ДСТУ 8402:2015 - Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.