Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості

Розробник: Інститут тваринництва УМН, Національний аграрний університет

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДН»» від 22 червня 2015 р. № 61

Документ замінює: Зі скасуванням чинності в Україні ГОСТ 7269-79

Ключові слова: визначання свіжості, метод відбирання, методи випробовування, м'ясо, органолептичне оцінювання, стандарт, субпродукти, сфера застосування, точність

Текст документа «ДСТУ 7992:2015 - М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.